Tajna naše vinske karte

Zamislite da spremate žurku koja treba da se pamti. Da biste to postigli morate misliti na raznolikost, obezbediti kvalitet i dodati posebnost. Upravo tako smo spremali našu vinsku kartu. Da bismo postigli raznolikost pored domaćih vinara pozvali smo prijatelje iz regiona. Kvalitet smo obezbedili odabirom najboljih autohtonih i svetskih sorti. A posebnost smo predstavili našim kućnim vinom. Private Label Wine “Za ljude kao što smo mi ” za 5 sobu proizvodi i puni vinarija “Temet” Lozovik, Srbija.

Pročitaj više

House of Arts – 5A soba

Umetnost pomaže da postanemo srećniji i ispunjeniji ljudi, zato volimo reći da smo kuća umetnosti.

U projekat smo, pre svega, uključili mnogo naših dragih prijatelja, renomiranih dizajnera i sjajnih umetnika, poput Marka Basarovskog, Slavimira Stojanovića Futra, Matea Cetinskog, Biljane Cincarević, Jelene Stevin, Amele Pagano, Dine Močević i mnogih drugih. Svako od njih je iskreno i nesebično uložio svoju kreativnu i duhovnu energiju, što je rezultiralo stvaranjem ovog, u svakom smislu posebnog koncepta, jedinstvene sobe – 5 sobe.

Pročitaj više

5A Soba za zdravijeg čoveka

„Sve što putem hrane unosimo u organizam, gradi nas i menja, a od toga šta smo uneli zavisi naša snaga, naše zdravlje i naš život“ – Hipokrat
Zato je 5A soba zagovornik i promotor zdrave i svesne ishrane. Za nas najveću važnost ima svežina namirnica i vrhunski kvalitet istih. Zbog toga biramo namirnice iz kontrolisanog uzgoja s najboljim nutritivnim vrednostima.

Pročitaj više

Quora